Penis Büyütme Neden Tercih Ediliyor

Penis Büyütme Tercih Ediliyor mu


Pek çok erkek penisinin boyundan memnun kalmadığı için yani çok kısa bulduğu için penisini uzatmak istiyor. Sadece bireyin kendisi değil eşi ya da hayat arkadaşı cinsel ilişki esnasında erkeğin penis boyundan memnun kalmadığında da kişi penisini büyütmek istiyor. Normal şartlarda zaten erkek kişi erekte olduğu zamanlarda penis enine ve boyuna uzayıp genişlemektedir.
Yine de bazı durumlarda penis büyütme gerekebilir. Çünkü penisin normalden ince ve kısa olması erkeğin özgüven yitirmesine sebebiyet verir. Bu da cinsel hayatta isteksizliğe ve zaman zaman huzursuzluğa sebep olur. Peki, penis büyütme mümkün müdür? Evet, günümüzde yapılan çeşitli operasyonlar sayesinde penis büyütme imkânı vardır.

Ameliyat ile Penis Büyütme

Penis büyütme ancak ameliyat ile mümkün hale gelmektedir. Bu nedenle mutlaka bir uzman ile görüşüp penis büyütme talebinde bulunmanız gerekiyor. Doktora gittiğinizde ilk olarak doktor penisi muayene edecek ve sonrasında şikâyetinizi dinleyecektir. Buna yönelik doktorunuz size ameliyat hakkında bilgi verecektir ve ameliyat tercihini kendiniz yapıyorsunuz. Lokal ameliyat ya da genel ameliyat ile penis büyütme işlemini yapabilirsiniz.
Burada dikkat etmeniz gereken nokta işinde uzman bir doktor bulmanız. Çünkü penis büyütme ameliyatında doktorun işinde uzman olması ve tecrübe sahibi olması çok önemli. Böyle olursa daha verimli bir sonuç alabilirsiniz.

Penis Büyütme Ameliyatının Riski Var mı?

Penis büyütme ameliyatı uzman eller tarafından yapılırsa eğer hiçbir zararı olmuyor. İlaçlarınızı düzenli olarak kullanırsanız ve operasyon esnasında ters bir durum olmazsa penis büyütme ameliyatının riski bulunmuyor. Bu ameliyattan sonra hayalinizdeki penise kavuşabilirsiniz. Ortalama bir saatlik bir işlemdir ve anestezi alacağınız için ağrı sızı çekmezsiniz.
Estetik operasyonu olduğu için hastanede kalmanıza da gerek kalmıyor. Yani anesteziden dolayı bir problem yaşamazsanız eğer aynı gün içerisinde taburcu olabilirsiniz. Ameliyat sonrasında doktorunuz sizlere birkaç krem verecektir ve bu da oluşabilecek ağrı ile yaraların önüne geçecektir. Sizler de bu kremi düzenli kullanarak olası yan etkilerin önüne geçebilirsiniz.

Penis Büyütmede Başka Yöntemlere İnanmayın

Penis estetiği  sorunu yaşayan kişilerin yaptığı en büyük hata bitkisel çözümler ya da başka yöntemler aramaktır. Ancak şunu unutmamak gerekir ki penis büyütme ihtiyacına ameliyattan başka hiçbir şey çözüm getiremez. Penis büyütmede yanlış olan çözümler;

·        Penis büyütme hapları ve tabletleri
·        Penis büyütme ilaçları
·        Bitkisel penis büyütme ilaçları
·        Kısa sürede etkili penis büyütme kremleri


Bu yöntemler insanların para kazanmak için insanlara sunduğu birer kandırmacadır. Bu yalan haberlere kanmayınız çünkü bunların yan etkileri de oldukça terstir. Hatta kalp krizi bile geçirmeye neden olabilir. Bu nedenle penis büyütme gibi bir isteğiniz varsa estetik cerrahisi ile ya da üroloji polikliniği ile görüşme ayarlayabilirsiniz.. Böylece güvenilir yollardan isteğinize kavuşmuş olursunuz.

Kaynak : http://blog.milliyet.com.tr/penis-buyutme/Blog/?BlogNo=613117

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Sertleşme Sorunu Nasıl Tedavi Edilir?

Doğal Yolla Penis Büyütme