Penis Nedir


Penis Nedir


Penis dışa doğru gelişen içinde kanla dolaşıp boşalan birbiri ile bağlantılı borucukların olduğu altında idrar kanalının bulunduğu dışında fase denilen o yapıları saran silindir bir organdır. 

Penis Büyüten Teknikler Nelerdir?

Penis büyütmeyi ameliyatlı ve ameliyatsız olarak iki şekilde yapılabilmektedir. Sonuç olarak her iki teknik arasında pek bir fark yoktur. Ameliyatlıda ve ameliyatsızda da Penisiniz yaklaşık 2-3 cm kadar uzayacaktır. Çap olarak 0,5 mm bir kalınlık ele edilmektedir. Ameliyatlı yöntem hızlı bir yöntemdir. Daha hızlı sonuç alınabilinir. Penisin büyütme ve kalınlaşması aynı anda yapılır.

Kimler Genital Bölge Büyütme Ameliyatı Olmalıdır?

 Kişide takıntı haline gelen ve kendi cinsel organına yüklediği anlamlar, bilinçsel boyutta sıkıntılar ve bilinçaltında ağır Travmalara neden olabiliyor. Doğuştan penis boyu kısa olan erkekler veya cinsel ilişki deneyimlerinde yetersiz olduğunu düşünen erkeler bu ameliyatı olabilir. Bazı durumlarda ise, genetik estetik diyerek adlandırılan şeyler kişide organik rahatsızlıklara neden olabiliyor. Erkeğin genitel bölgesinin altındaki yumurtalığı saran torbada yazın sıcakta mantar Enfeksiyonları kaşıntı, terlemeden kaynaklı alerjik reaksiyonlara yol açabilir.Yani Partnerini çok fazla mutlu edemediğini düşünen erkekler Cinsel aktivite bozuklukları ve genital bölge sorunları olan breylerin bu olayı daha fazla takıntı hale getirmeden işin ehli doktorlardan yardım alması önerilmektedir.

Penis Büyütme Ameliyatı Nasıl Yapılır?

Erkek genetik cerrahisi içinde sıkça yapılan bir ameliyattır. Penisin kökünden yani penisin gövdeyle birleştiği küçük bir kesi den penisi karın ön duvarında sabit durmasını sağlayan asıcı bağın kısmen veya tamamıyla serbestleşmesi ile gerçekleştirilen bir operasyondur.

Penis Büyütme Operasyonu Ne Kadar Sürer?

Yaklaşık 1,5- 2 saat kadar süren bu operasyonda Penis boyunda 3-4 cm kadar bir uzatma sağlanabiliyor.

Penis Boyu Büyütme Ameliyatı Fiyatları Ne Kadar?

Penis büyütmeoperasyonunda sizin ameliyathanede kaldığınız, süre, operasyonun çok kaliteli yapılmasını sağlayacak olan, malzemelerin kalitesi, miktarı,  hastanede yatış süreniz ücreti ortaya çıkartıyor. Her penis büyütme ve kalınlaştırma cerrahisi fiyatları sabit olmuyor. Bazı hastalar hastanede daha az kalabilir, operasyonunda çok daha az malzeme kullanılabilinir ve hastanın ameliyatının maliyeti daha az olur. Tabi bunun tersi 2,5-3 saati bulunan operasyonlar olabiliyor. Bazı hastalar özel bazı antibiyotikli solüsyonlar ile pansuman yapılabiliyor. Bu tür hastalarda maliyetler çok daha yüksek çıkabiliyor.  Bu nedenle tam net olarak ameliyat öncesinde yapılan görüşmede netleşir.Hastanın muayene süreci beklentileri ve hekimin öngörüleri ile aşağı yukarı bir ameliyat fiyatı ortaya çıkıyor.

 Penis Büyütme Operasyonu Sonrası Penis Ne Kadar Büyür?
Hangi hastada ne kadar uzaman olacağı breyin kendi penis boyu ile ilgili bir durum. Aynı zamanda penisi karın duvarına asan asıcı bağın gerginliği ve yapısıyla ilgili bir durumdur. Bu serbestlemeden sonra penisin cilt altında görünmeyen kısmı çok fazlaysa operasyon sonrası ideal boyutlar elde edilebilinir.

Göz atın : http://blog.milliyet.com.tr/hpv-ile-mucadele/Blog/?BlogNo=613385

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Sertleşme Sorunu Nasıl Tedavi Edilir?

Penis Büyütme Neden Tercih Ediliyor

Doğal Yolla Penis Büyütme